Aktiviteter på Beitostølen

Det finnes mange aktiviteter på Beitostølen hele året. Velg blant sportsarrangementer, festivaler, sports- og aktivitetsanlegg, fot- og fjellturer, og mer.

Fot- og fjellturer

På og rundt Beitostølen finnes det mange turstier som byr på vakkert og interessant kulturlandskap. Veiene opp mot fjellene byr på storslåtte utsikter. Les mer informasjon på vår side om fot- og fjellturer på og ved Beitostølen.

Vintersport

Hvor skal man begynne? Beitostølen har flere sentre for vintersportsaktiviteter som telemarkskjøring, snowboard, airboard, alpint og til og med aking.

Alpinsenteret ligger i Raudalen, og Beitostølen skisenter finner du i sentrum av Beitostølen. Beitostølen Aktiv & Skiskole holder kurs i nær sagt alle ovennevnte aktiviteter og mer. På Beitostølen Helsesportsenter tilrettelegges det for vintersportsaktiviteter for folk med ulike typer funksjonsnedsettelse. Det ligger også langrennløyper på Beitostølen.

Festivaler

Den mest kjente festivalen på Beitostølen er kanskje friluftsfestivalen Trollrock. Beatlesfestivalen og Dylanfestivalen fokuserer på alt som har med henholdsvis The Beatles og Bob Dylan å gjøre. Rakfiskfestivalen som, arrangeres i Valdres, byr på smaksprøver og matvarer av høy kvalitet.

Aktiviteter for spesielt interesserte

Beitostølen byr også på aktiviteter litt utenom det normale. Vi tipser om noen av disse på siden om aktiviteter for spesielt interesserte.

Aktiviteter om sommeren

Prøv sykling, ridning eller turgåing (nevnt ovenfor) i Beitostølens flotte omgivelser. Du kan også ta en titt på Beitostølen Sommerpark med morsomme aktiviteter for alle aldersgrupper.

Sportsarrangementer

Alle som liker å løpe bør lese om Det Norske Fjellmaraton. Om vinteren arrangeres Valdresmarsjen for skiløpere, og skirennet Ridderrennet for mennesker med ulike typer handikapp. Beitosprinten er et åpningsløp for profesjonelle langrennsløpere.

Avslapning

Et besøk på Beitostølen spa er en god måte å senke skuldrene på.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: