Underkategorier

 

Hotell Beitostølen

Bergo Hotel Beitostølen og Radisson Blu Resort, Beitostølen er de mest kjente hotellene på Beitostølen. I tillegg til å leie ut ulike typer hotellrom, leier de også ut leiligheter.

Scandic Partner Bergo Hotel

Hotellet ligger midt i sentrum av Beitostølen. Med flere møterom passer hotellet godt for konferanser og lignende, men er også et stemningsfullt og trivelig overnattingssted. Spesielt må konferansesalen Villmarkssalen nevnes, med gamle fangstvåpen på utstilling og utstoppede dyr.

Book rom her (Booking.com) eller her (Hotels.com).

Rom

De i alt 30 gjesterommene er dobbeltrom, familierom eller rom med tre senger. Rommene er trivelig innredet med møbler i tre, og har kabel-TV. Hårføner og sengeoppredning er tilgjengelig på forespørsel.

Mat og drikke

Hotellet har en restaurant, Bare KOS, som serverer lekker mat i stilfullt lokale. Det er ofte dans og musikk på Jegersalen. Svingen Pub hører også til Bergo Hotel, og sies å være Beitostølens beste afterski.

Fasiliteter

Alle hotellrom og fellessarealer har gratis trådløst høyhastighetsinternett. Det tilbys skioppbevaring og tour/billettassistanse, og det finnes en gavebutikk/kiosk samt lekerom. Bordtennis er også tilgjengelig. Parkering i oppvarmet garasje er tilgjengelig mot en avgift.

Booking

Du kan booke rom på Bergo Scandic Partner Bergo Hotel her (Hotels.com) eller her (Booking.com).

Bildet viser et hotell på Beitostølen.
Bergo Hotell på Beitostølen.

Radisson Blu Resort, Beitostølen

Dette høyfjellshotellet ligger i Jotunheimen, i Beitostølen-området. Det er kort avstand til muligheter for vinteraktiviteter som langrenn, snowboard og slalåm. Hotellet har en stor konferanseavdeling med plass til inntil 650 personer. Book rom her (Booking.com) eller her (Hotels.com).

Rom

Radisson Blu Resort har i alt 124 gjesterom, og 31 av dem er ulike typer suiter. Rommene har minibar og kaffetraktere/tekokere, samt gratis høyhastighetsinternett. I tillegg har rommene parabol og betal-TV, samt hårføner. Det tilbys daglig rengjøring.

Mat og drikke

Hotellet kan skilte med en omfattende frokostmeny av lokale og internasjonale retter, kalt "Super Breakfast Buffet". Til lunsj og middag kan man bestille fra menyen, eller velge fra et variert "smorgasbord". Mat serveres i hotellets romslige spisesal, og det tilbys gratis frokost. Forfriskninger fås i baren i første etasje, som har dansegulv og scene, i lobbybaren, eller på nattklubben.

Fasiliteter

Radisson Blu Resort har en spa-avdeling med trenings- og behandlingssenter, 25 meters svømmebasseng, barnebasseng, badstue, squashhall, og solarium. Hotellet har også lekerom, skistall og kunstgalleri.

Gratis, ubetjent parkering er tilgjengelig.

Booking

Klikk her (Booking.com) eller her (Hotels.com) for å booke rom på Radisson Blu Resort, Beitostølen.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: