Underkategorier

 

Leiligheter på Beitostølen

Overnatting på Beitostølen trenger ikke bety overnatting på hotell. Bergo Hotel - Rica Partner har et rikt utvalg av leiligheter for utleie, tett oppfulgt av Radisson Blu Resort, Beitostølen. Finn forslag til leiligheter du kan leie på Beitostølen nedenfor.

Stølstunet leiligheter

Stølstunet leiligheter ligger i hjertet av Beitostølen, i gangavstand til alpinanlegget.

Innredningen i leilighetene er moderne og lekker. Lelighetene har kjøkken med komfyr og kjøleskap, samt oppvaskmaskin og kaffetrakter. De har også terrasse og innendørs parkeringsplass, så vel som kabel-TV.

Leilighetene ligger rett over COOP Dagligvareforretning og Vinmonopolet, samt en bokhandel, en moteforretning og en interiørbutikk.

Avhengig av valgt størrelse rommer boenhetene mellom 4 og 10 personer.

Booking

Klikk her for booking på Stølstunet leiligheter. (Se under "Romtype".)

Beitostølen Leilighetshotell

Beitostølen Leilighetshotell har leiligheter med flott utsikt til Jotunheimen og Slettefjell. Leilighetene ligger i et rolig, barnevennlig parkområde, omgitt av natur.

Interiøret i leilighetene kan variere noe, men generelt er leilighetene lyse og komfortable. De har kjøkken med kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr. Rommene har også kabel-TV.

De minste leilighetene rommer 4 personer, mens de største rommer 8.

Booking

Klikk her for booking på Beitostølen Leilighetshotell. (Se "Leilighet Beitostølen Apartmentshotel".)

Bergo leiligheter

Bergo leiligheter ligger midt i sentrum av Beitostølen, vegg i vegg med Bergo Hotel Rica Partner. Leietagere har tilgang til alle fasiliteter på Bergo Hotel. I underetasjen finnes en garasje, og det finnes en frisør og en sportsforretning i samme bygg.

De minste leilighetene har standard fasiliteter som kjøleskap, kokeplater og oppvaskmaskin. De største også har stekeovn og kaffetrakter.

Leilighetene rommer mellom 2 og 6 personer (8 hvis man har barn).

Booking

Klikk her for booking på Bergo leiligheter. (Se under "Romtype".)

Beitostølen Gjestegaard

Beitostølen Gjestegaard ligger ved alpinbakken Olaekspressen. Leilighetene er lyse og moderne med velutstyrte kjøkken som har oppvaskmaskin og spiseplass. Alle leilighetene har stuedel med sofa og kabel-TV. De fleste har også balkong.

I huset finnes en tapasbar, og det ligger restauranter, kafeer og dagligvarebutikker i nærheten.

Booking

Klikk her for booking på Beitostølen Gjestegaard.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: